hpros.dk v/ H.P. Rosenmeier Huggetvej 155, 5400 Bogense
CVR: 30 64 23 84
Tlf: 21 15 49 75
e-mail: post@hpros.dk

NB! Dette websted er en reserve for webstedet på www.hpros.dk, hvortil henvises


Startside websted Startside mangler Om materialesamlingen Links Nyhedsbreve Forkortelser Søg


Materialesamling om mangler ved fast ejendom

Problemer med at se dokumenterne eller manglende nyhedsmails? Se løsningen (åbner i nyt vindue)

Om hpros.dk's materialesamling om
mangler ved fast ejendom

Denne materialesamling er etableret  af H.P. Rosenmeier, der er forfatter til bl.a. flere bøger om mangler ved fast ejendom, senest bogen »Mangler ved fast ejendom«, 7. udgave 2018, Forlaget Karnov Group.

Materialesamlingen angår de emner, der traditionelt anses omfattet af retsområdet mangler ved fast ejendom, dvs. reglerne om hæftelsen for sælgeren af en fast ejendom over køberen i anledning af mangler ved ejendommen, ejerskifteforsikringernes dækningsområde og erstatningsansvaret for de bygningssagkyndige, der udarbejder tilstandsrapporter.

 

Materialesamlingen blev etableret ca. 2010 og indgik bl.a. i et stort udforskningsarbejde med hensyn til ejerskifteforsrikringernes dækningspligt. Resultatet af dette udforskningsarbejde er udmøntet i fremstillingen om ejerskifteforsikringer i den ovennævnte bog.

I de første mange år blev der derfor foretaget en løbende og intens vedligeholdelse af materialesamlingen. Som et modstykke var der kun adgang til materialesamlingen for betalende brugere.

Nu vedligeholdes materialesamlingen imidlertid kun lejlighedsvis, og som et modstykke er adgangen til materialesamlingen blevet gjort fri.

 


hpros.dk v/H.P. Rosenmeier
Huggetvej 155, 5400 Bogense
CVR: 30i64 23 84
Tlf.: 21 15 49 75
e-mail:
post@hpros.dk